Lehttainas, selle valimine, valmistamine, kasutame

Silja
Postitusi: 324
Abikokk
2014-01-16 22:15:36
Pille:
Zapxpxau:
Netcat:
Nüüd on pigem selline ise küsin, ise vastan moment. Loodusseadus, et nii pea kui abi järele karjud, leiad ise vastuse, leidis ka seekord kinnitust. Käisin nädalavahetusel Rocca Prismas ja leidsin külmaletist meie oma tootja (ei jäänud nimi meelde, aga ilmselt seesama Eesti Pagar, ma ei saa nende kodulehte vaadata, neetud viirusetõrje ei lase ligi) täielikult ainult või baasil lehttaina. Seda on väga kerge üles leida, sest minuteada küll hetkel pole müügil ühtki teist külmunud tainatoodet, mis oleks musta värvi pakis. (Geniaalne lahendus muide, ei pea edaspidi vaeva nägema peene kirja uurimisega). Ei maksnud kui ainult 2x rohkem margariiniga taignast :) Nüüd kõik ruttu ostma, et ei võetaks jälle tootmisest maha head asja.
Aitäh info eest! Hakkan seda otsima :)
Nii ongi, Netcat, aitäh info eest! Ehtsa võiga pärmi-lehttaigen.
Selection by Rimi sarjas on ka olemas väga maitsev võiga lehttaigen. Samamoodi eraldi lehtedena nagu Eesti Pagaril. Hind on odavam. Eesti Pagari oma on tavahind u 1.99 ja Rimil 1.59.

Lavendlimesi.blogspot.com

Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2014-08-07 13:26:34
Lihtsad pärmi-lehttaignakorvikesed: Vooderda muffinivormid taignaga, põhja õunaviilud, seejärel veidi hallitusjuustu (minul oli St. Marcellin), veidi Provence'i ürdisegu ja kata uuesti õunaviiludega. Ahju kuniks kuldpruun ja ongi valmis!

Jazzino. teen. naudin.

Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2015-05-26 15:07:51
Tegin lehttaignast lihtsaid täidisega croissant'e.

Jazzino. teen. naudin.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >