Maitseained, maitsetaimed, maitsestamine

ERINEVAD ÕLID: oliiviõli, rapsiõli,kõrvitsaseemneõli, päevalilleõli jm
Vastused: 101 Vaadatud: 36526 Oliivipuu
2015-06-21 17:55:48
Lisaainete kasutamine toidus, sh säilitusained, värvained
Vastused: 22 Vaadatud: 7911 Pille
2015-06-11 01:19:12
Vanill e. vanilje ja vanilliin
Vastused: 79 Vaadatud: 24761 Netcat
2015-04-10 17:15:52
ÄÄDIKAD: veiniäädikas, palsamiäädikas, õunaäädikas, šerriäädikas jm
Vastused: 46 Vaadatud: 17799 Pille
2015-01-24 11:51:40
SINEP: erinevad sinepid, sinepi valmistamine, sinepipulbri kasutamine
Vastused: 34 Vaadatud: 15718 signekas
2014-09-04 14:30:39
SOOL: erinevad liigid (sh meresoolahelbed) ja kasutamine köögis
Vastused: 12 Vaadatud: 6226 Oliivipuu
2012-05-12 15:39:21
Ürtide (maitserohelise) säilitamine - külmutamine, kuivatamine
Vastused: 11 Vaadatud: 6455 Ilse
2011-11-08 07:08:28
Mis maitseainega on tegu? (sh võõrkeelsed terminid)
Vastused: 23 Vaadatud: 8869 Oliivipuu
2011-03-27 22:45:37
Piiniaseemned, männiseemned ja seedermänniseemned
Vastused: 8 Vaadatud: 8156 Pille
2010-10-06 16:29:54
MÜNT: piparmünt, rohemünt, vesimünt jms
Vastused: 17 Vaadatud: 7999 Rebane
2015-06-24 22:43:38
< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>