Mõnus suveõhtujook, versioon G&T ehk džinni ja tooniku teemadel.
2 suurt laimi
100 g arbuusi viljaliha
240 ml džinni
jahutatud toonikut
jääkuubikuid
Lõika laimid 16 sektoriks. Pigista igasse klaasi kahe laimisektori mahl, siis pista laimisektorid ise ka klaasi sisse.
Lõika arbuus kuubikuteks, jaota kuubikud pokaalide vahel. Lisa igasse klaasi ka paar jääkuubikut.
Nüüd kalla igasse klaasi 2 sl džinni, siis täida klaas jahutatud toonikuga.
Allikas: BBC Good Food.
Maitsev, värske, meeldis.
Annika, ma tegin ka eile õhtul - tundus, et G&T sõpradele peaks see suvine versioon igati meele järgi olema ;)
Arbuusi Spritzer džinniga (kokteil)
Mõnus suveõhtujook, versioon G&T ehk džinni ja tooniku teemadel.