Õuna-porgandi-peedisalat

See toorsalat sobib eriti hästi nt grillitud või praetud sealihalõikude kõrvale. 

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1.25 dl apelsinimahla

2 tl sidrunimahla

2 küüslauguküünt

soola ja musta pipart

4 sl oliiviõli

3 porgandit

1 suur peet

2 suurt rohelist õuna (nt Granny Smith)

Valmistamine

Klopi kausis sidruni- ja apelsinimahl ning pastaks tambitud küüslauk vispliga omavahel, maitsesta soola-pipraga. Vispeldamist jätkates nirista peene joana juurde oliiviõli, kuni saad kena emulsiooni. Tõsta kaste kõrvale. 

Riivi porgand, õun ja peet jämeda riiviga. Tõsta kaussi, sega läbi. Lase enne serveerimist 30 minutit maitsestuda. 

Allikas: Saveur

LISA KOMMENTAAR

Kakuke
postitatud 01.06.2020 15:58

Uskumatult hea salat!